Make-up - MOOOIST!!

..opent voor U een oase van rust
Welkom
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Permanente Make-up


Permanente Make-up
U wilt er steeds perfect verzorgd uitzien
Elke moderne vrouw wil er graag op elk moment van de dag perfect verzorgd uitzien. Gewone make-up kan aan deze eis niet tegemoet komen. Permanente make-up wel! Bij permanente make-up worden eyeliners, lipliners of wenkbrauwen permanent aangebracht. Tijdens het joggen, wanneer u gaat zwemmen, op het werk, als u ’s morgens uit bed stapt ... permanente make-up blijft altijd en overal op zijn plaats!

Techniek en behandeling
Met behulp van een pigmenteringstoestel wordt een huidvriendelijk kleurpigment via ultradunne steriele naaldjes in de huid gebracht. Het resultaat is een natuurlijk ogende opmaak. Het mag voor zich spreken dat het van belang is dat de pigmentatie vakkundig gebeurt! Hiervoor genoot ik tal van opleidingen met onderscheiding. Bij iedere pigmentatiebehandeling wordt een nieuwe steriele naald gebruikt. We werken ook met goedgekeurde pigmenten en up-to-date materiaal.


Permanente make – up wenkbrauwen
Een resultaat om gezien te worden. Weinig wenkbrauwhaar maakt ons onzeker. Dit kan het gevolg zijn van overmatig epileren, eventuele medische problemen, een recente operatieve ingreep of het verouderingsproces. Wat ook de oorzaak mag zijn van weinig wenkbrauwhaar, met permanente make-up kunnen we hele mooie wenkbrauwen creëren.

Ook littekens in de wenkbrauwen kunnen met permanente make-up worden gecamoufleerd. Dit door middel van de haartjestechniek of hairstrokes. Hierbij worden kleine fijne haartjes gepigmenteerd wat een mooi, natuurlijk resultaat oplevert.Permanente make – up eyeliner: Voor ogen met uitstraling!
Mensen kijken eerst naar de ogen omdat die zo expressief zijn. Oogcontact maken is belangrijk en een soort van non-verbale communicatie, als het ware een aanraking. Ontdek vandaag bij moooist de mogelijkheden van permanente make-up eyeliner. We houden rekening met de vorm van uw ogen en de verhouding van het gezicht tot de ogen. Door het gebruik van verschillende kleuren kunnen we de uitstraling van uw ogen gevoelig vergroten. En dit voor een langere periode.

Meestal wordt er bij eyeliners tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Dat geeft een mooie en natuurlijke oogopslag.

Te grote of te kleine ogen kunnen wat in proportie gebracht worden. Ook bij een slecht zicht, verschillende allergieën, een hectische levensstijl, ... biedt permanente make-up een fantastische oplossing voor u.
Permanente make – up Lippen: Voor volle en jonge lippen!
Hebt u last van fijne, kleurloze of asymmetrische lippen? Permanente make-up van de lippen kan dan een oplossing voor u bieden! Wij zorgen er namelijk voor dat uw lippen een zo symmetrisch en natuurlijk mogelijk aanzicht krijgen. Uw lippen voelen zo terug voller en jeugdiger aan! Uw natuurlijke liplijn of lipkleur verkrijgt u door onze brede waaier aan kleuren.

Permanente make-up kan ook een extra accent geven aan uw lippen. Tevens is het mogelijk de lipcontour in schaduweffect te laten uitlopen (shaded lips) of om de lippen volledig te pigmenteren (full lips) waardoor lipstick overbodig wordt.

Medische pigmentatie: camouflerende functie
Het grote verschil met permanente make-up is dat bij medische pigmentatie (ook wel dermatografie of dermopigmentatie genoemd) de pigmenten een meer camouflerende functie hebben. De pigmenten worden hierbij ook iets krachtiger en dieper ingezet. Het resultaat is een pigmentvlek die bijna onzichtbaar is.

Voorbeeld : hazenlipcorrectie, litteken van een ongeval, litteken tussen de wenkbrauwen of hoofdhaar, ..

Elke behandeling bij moooist begint met een zorgvuldige huidanalyse om zo de juiste pigmentkleur te vinden. Zo zijn we er zeker van dat het litteken de juiste tint krijgt.Tepelhofpigmentatie reconstructies
Naast de cosmetische toepassingen wordt permanente make-up veelvuldig toegepast in de medische wereld. Eén van de belangrijkste toepassing is het pigmenteren van een tepelhof. Na een borst reconstructie of een borst besparende operatie kan met permanente make-up een geheel nieuwe en natuurlijke tepelhof worden aangebracht. Tevens kan een bestaande tepelhof intensiever van kleur worden gemaakt.

Patricia reconstrueert de tepel en het tepelhof met behulp van medische pigmentatie (tepelhofpigmentatie). Na een operatieve ingreep (bijvoorbeeld na een borstverkleining of na een borstreconstructie) kan de huid zijn pigment lokaal verloren hebben. Kan ook gebeuren zonder medische ingreep door het verliezen van ons pigment door leeftijd.

Met een tepelhofpigmentatie kan men dan de kleur van de huid aanpassen zonder littekens na te laten. Te kleine tepelhoven kunnen bijgewerkt worden tot de gewenste grootte. We kunnen ook inspelen op de vorm en symmetrie. Medische pigmentatie is een kleine ingreep en wordt zonder narcose uitgevoerd.Nabehandeling
Vraag naar enkele belangrijke medische gegevens, welk mogelijk invloed hebben op de behandeling. Aanbrengen van voorbehandelingcrème, welke een 15-tal minuten intrekt. Tijdens het inwerken van de crème, kiezen we samen de geschikte kleur en vorm en worden de nabehandelinginstructies overlopen. Na het verwijderen van de crème kan de uiteindelijke pigmentatie beginnen … Na de behandeling wordt er een verzorgende crème aangebracht, die U nog een 5-tal dagen dient aan te brengen. Tevens wordt er een nieuwe afspraak gemaakt voor de (gratis) nabehandeling indien er punten moeten bijgewerkt worden 4 à 5 weken na de behandeling.VOEG JE ZELF TOE AAN ONZE MAILING LIST:
______________________________________                                     

© 2017 Created by mvm-e-technics with WebSite X5 v13
ADRES:

Edward Robeynslaan 109b
3290 Diest

OPENINGSUREN

Wij werken enkel op afspraak
Reservaties 013 555 777
Emailadres: info@moooist.be
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu